07.12.2020

YERMAM-YERBİLİMLERİ, MADEN VE METALÜRJİ PROFESYONELLERİ BİRLİĞİ

&

MADENCİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ (MDD)

İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI

7.12.2020/YERMAM GENEL MERKEZİ

Madenciler Dayanışma Derneği (MDD) Başkan Yardımcısı Sezai AYDIN, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali SAĞIR ve Dr. Metin AKTAN’dan bir heyetle 7 Aralık 2020 Salı günü YERMAM’ı ziyaret etti. Genel Sekreterimiz Halim DEMİRKAN’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, iki Sivil Toplum Örgütü arasında yapılabilecek işbirliği konuları ele alındı.

İki STK arasında yapılabilecek işbirliğinin ana hatlarının konuşulduğu toplantıda MDD üyelerinin YERMAM üyelik başvurularına açık olduğu teyit edildi.  MDD’nin üyesi olan madencilik profesyonellerine CRIRSCO, UMREK ve YARMAM’ı tanıtan sunumlar yapılması, MDD profesyonellerinin uzmanlıkları konusunda YERMAM ile birlikte YERMAM ve ortak diğer STK’ların üyelerine ortak sunumlar yapılması ve seminerler verilmesi için ortak niyetler dile getirildi. MDD tarafından, YERMAM Yönetim Kuruluna sunulmak üzere; bir işbirliği protokolu önerisi verildi. İlgili protokol teklifi, YERMAM Yönetim Kurulu üyelerinin bilgisine sunulacak ve Toplantı gündemine alınacaktır.

Genel Sekreterimiz Halim DEMİRKAN, MDD bireysel üyelerini YERMAM üyeliğine, kurumsal üyelerini YERMAM Kurumsal üyeliğine davet etti.