08.10.2020

YTK DER - YETKİLENDİRİLMİŞ TÜZEL KİŞİLER DERNEĞİ

&

YERMAM - YERBİLİMLERİ, MADEN VE METALÜRJİ PROFESYONELLERİ BİRLİĞİ

İSTİŞARE TOPLANTISI

YERMAM GENEL MERKEZİ

YTK DER, Yönetim Kurulu Başkanı Suheyl Haşim ÇEVİK, Başkan Vekili Abdullah ORMANCI ve Ersin ETLİK’den oluşan bir heyetle YERMAM’ı ziyaret etti. Genel Sekreterimiz Halim DEMİRKAN’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, CRIRSCO, UMREK VE YERMAM konuları, YERMAM Üyelik, Profesyonel Üyelik, Kurumsal Üyelik ve UMREK Yetkin Kişiliği süreçleri beraberce gözden geçirildi.

İki STK arasında yapılabilecek iş birliğinin ana hatlarının konuşulduğu toplantıda YTK-DER üyelerinin profesyonellerinin YERMAM üyelik başvurularına açık olduğu teyit edildi. YTK-DER üyelerinin istihdam ettiği yerbilimleri ve madencilik profesyonellerine CRIRSCO, UMREK ve YERMAM’ı tanıtan sunumlar yapılması, YTK-DER profesyonellerinin uzmanlıkları konusunda YERMAM ile birlikte YERMAM ve ortak diğer STK’ların üyelerine ortak sunumlar yapılması ve seminerler verilmesi için tekrar bir araya gelinmesine karar verildi.

Genel Sekreterimiz Halim DEMİRKAN, YTK-DER üyelerini YERMAM’ın kurumsal üyeliğine ve YTK-DER profesyonellerini YERMAM’ın bireysel üyeliğine davet etti.